Kosovare Asllani glödhet för Real Madrid – toppar skytteligan


Real Madrid börjar få upp farten La Liga. Efter att ha inlett säsongen med två matcher utan vinst har storklubben, som tog över laget från CD Tacón i somras, nu tre raka segrar.

I de två senaste har en svensk landslagsstjärna legat bakom trepoängarna. Borta mot Eibar på söndagen gjorde Kosovare Asllani båda lagets mål i 3–1-segern – båda på straff i den 47:e respektive 54:e minuten – och blev därmed dubbel målskytt för andra helgen i rad.

Förra veckan gjorde Asllani två mål och landslagskollegan Sofia Jakobsson ett när Real slog Deportivo La Coruña med 3–0. Hittills har Asllani levererat sex mål på fem omgångar, och toppar skytteligan.

Real Madrid klättrar, åtminstone tillfälligt, upp på femte plats i tabellen.expressen

Related posts

lämna en kommentar