Artem Dzyuba petas från Ryssland efter onanifilm


Artem Dzyuba, 32, är till vardags är lagkapten i det ryska landslaget och utgjorde ett ständigt hot mot det svenska försvaret i träningslandskampen i början av oktober. 

Men när det ryska landslaget nu samlas inför Nations League matcherna mot Turkiet och Serbien och träningsmatchen mot Moldavien så gör man det utan sin lagkapten. 

Den fysiske anfallaren ha fått problem utanför planen. 

Onanifilm sprids på internet 

En film föreställandes en man som onanerar har fått spridning på sociala medier. 

Filmen sägs vara inspelad 2019 och föreställer en man – sägs vara Dzyuba – liggande en säng där han tillfredställer sig själv. 

– Vi har alltid betonat att alla måste matcha nivå och status för en spelare i landslaget, både på och utanför planen, säger det ryska landslagets Stanislav Tjertjesov på en presskonferens.  

Som en konsekvens av detta har den ryske förbundskaptenen valt att lämna sin lagkapten utanför truppen för att skydda såväl honom som laget från stress och negativitet.  

– Jag hoppas att det inte kommer att tas upp på framtida samlingar säger, Tjertjesov. 

– Situationen med Artem Dzyuba har ur en sportslig synpunkt ingenting med det ryska landslaget att göra, därför ser jag ingen anledning till att kommentera det ytterligare, fortsätter han Tjertjesov.  

Succé i VM 

Dzyuba har gjort sex mål på 11 matcher för sitt Zenit Sankt Petersburg i ryska Premier League.  

Han gjorde även stor succé under världsmästerskapet på hemmaplan 2018 när han med sina tre mål var en bidragande orsak till att Ryssland gick till kvartsfinal.. Totalt har den 197 centimeter långa anfallaren svarat för 26 mål på 47 landskamper. 

TV: Här blir Inter totalt utspelat – tappade poäng mot Atalanta

expressen

Related posts

lämna en kommentar