Galopptips i dag: vidöppet på High Five.


Lördagens High Five rids på Saint-Cloud i Paris. Prix de la Vallée de Chevreus är en handicap för fyraåriga och äldre hästar som ska springa 2.000 meter gräs. Totalt är det 16 hästar i loppet som rids klockan 15.15.

Det förväntas bli tungsprunget på gräset i Saint-Cloud och det passar spelidén 10 La Gaeta perfekt. Fyraåringen sprang helt okej i Deauville senast och i dag har han lättare vikt.

1 Vilaro har presterat godkänt över 1.600 meter på sistone men för fyra starter starter sedan vann han över 2.100 meter och dagens distans är ett plus. Trots att han har hög vikt ska sjuåringen räknas tidigt.

14 King Cobra kommer med tre raka andrapris i ryggen och formen är på topp. Totalt har han segrat i två av 15 lopp och han kommer att sluta långt framme igen.

8 Moonlight Symphony är en stark avslutare som inte var stort slagen av Vilaro (hästarna slutade femma och sexa) i Chantilly senast.

5 Cressida är en stallkamrat till La Gaeta som har viktlättnad till den här starten. Hon är med och gör upp om en High Five-placering.

Speltips: 10-1-14-8-5

■■■

ANNONS: Så spelar du High Five.expressen

Related posts

lämna en kommentar