Eden Hazard och Casemiro har testat positivt för covid-19


Real Madrid besegrade Inter med 3-2 i Champions League i tisdags. Då fanns både Eden Hazard och Casemiro med på planen. På söndag möter klubben Valencia på bortplan men då får de klara sig utan de spelarna. 

Under fredagen testades nämligen de båda positivt för coronaviruset. 

Det meddelar klubben på sin hemsida. 

Ingen annan i klubben har testats positivt 

Real Madrid skriver även att ingen annan person i eller runt laget har drabbats av viruset.

”Alla de andra spelarna och ledarna i a-laget, liksom klubbens anställda som har jobbat nära de, har givit negativa resultat i samma test. På samma sätt bekräftas det igen att alla, förutom Casemiro och Hazard, har returnerat negativa resultat i testerna som utfördes i morse”, skriver de. 

Real Madrid ligger på andraplats i La Liga bakom Real Sociead som har en match mer spelad. expressen

Related posts

lämna en kommentar