Mattias Guter avslutar karriären – efter skadeproblemen


Under fjolåret kunde Mattias Guter endast spela 26 matcher på grund av skadebekymmer.

De problemen har hängt med in i årets säsong, och Djurgårdsforwarden har inte kunnat spela sedan den 18 februari. Detta på grund av återkommande symptom efter en hjärnskakning och problem med en disk i ryggen.

Nu har 32-åringen tagit beslutet att avsluta sin professionella hockeykarriär.

– Jag har haft problem de senaste åren, det har helt enkelt inte känts bra fysiskt, och då har jag tagit beslutet att inte spela igen för min egen hälsas skull, säger han till Djurgårdens hemsida.

Han fortsätter:

– Från mars och hela sommaren har det varit tufft inombords, och en inre stress över vem jag är, vad jag ska göra och vad jag vill göra. Det har varit en enda stor prövning. Man har levt på ett sätt och plötsligt tar det bara slut.expressen

Related posts

lämna en kommentar