Jag måste avstå influensavaccin – är inte coronasäkert


Som vanligt är det stora ord och tomma löften som gäller från våra politiker. Det ser man här i Region Gävleborg. En sjukvård som ska värna om äldre och utsatta, särskilt i dessa coronatider – nu ska vi packas ihop och ta oss in till två hälsocentraler i Gävle för att få årets influensavaccin. Coronasäkert? Pyttsan!

LÄS MER: “Dags för influensavaccin – erbjuds bara på två ställen i Gävle”

Då har jag alltså att välja mellan att avstå vaccin eller chansa med en resa in till Gävle. Alltså avstår jag. Om du inte är så lyckosam att du är kallad till din egen hälsocentral för en undersökning, återbesök eller liknande, för då erbjuds du en vaccinering.

Sjukvården kommer aldrig att bli bättre och rättvisare. Det är något som är helt klart!

lassEarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar