Joe Biden spelades som vinnare mot Donald Trump för 275 000


Aki Pyysing är pokerspelare till yrket men ser nu ut att tjäna sig en rejäl slant även på en annan insats. Den 53-årige finländaren har nämligen satsat totalt 275 000 euro på det amerikanska presidentvalet. 

En del av detta belopp, 125 000 euro, har han spelat på att Joe Biden ska få flest röster.

– Det har jag i praktiken vunnit, säger Pyysing till finska Iltalehti.

Pyysing: ”Huvudet var lite lågt”

Pyysing har satsat den resterande delen av den stora summan på att Biden ska få 270 elektorer.

– Jag vågar inte säga något säkert än men det ser bra ut, säger han.

Han har inte räknat ut exakt hur mycket pengar han kommer vinna men avslöjar att det rör sig om ett sexsiffrigt belopp euro – alltså ett sjusiffrigt belopp svenska kronor. Det var dock pengar som såg ut att gå förlorade när Donald Trump inledde starkt under valnatten.

– Klockan fyra på onsdagsmorgonen var huvudet lite lågt så att säga, när det såg dåligt ut. Men på något sätt gick jag och la mig klockan åtta på morgonen med en vinnarkänsla, säger Aki Pyysing.expressen

Related posts

lämna en kommentar