Guide och tips till omgången 5 november


SPIKEN

Celtic förtjänar mer än en poäng efter sina två inledande matcher. Mot ett sargat Sparta Prag på hemmaplan har man ett utmärkt läge att hänga på i gruppen.

SKRÄLLEN

Det är osäkert vilken elva Leicester ställer upp med då laget spelade så sent som i måndags. Braga har en hög högstanivå.

• • •

ANNONS: Spela expertens 162-raderssystem 

• • •

MATCH FÖR MATCH

1. Milan – Lille 1

Milan har visat med elvorna som Pioli ställt upp i tidigare matcher att man tar den här turneringen på största allvar. Mussachio och Castillejo är skadade. Gästerna saknar viktige José Fonte.

2. Arsenal – Molde 1

Arsenal har vunnit sina två inledande matcher och kan med gott samvete rotera hela startelvan. Deras bänk ser dock oförskämt bra ut den här säsongen. Stabil hemmaseger på raden.

3. Leicester – Braga 1

Det är lite osäkert vad Leicester ställer ut för elva här med tanke på det tajta spelschemat. Man imponerade i måndags mot Leeds men vi får nog se ett helt annat lag i kväll. Avslag på ettan.

4. Zorya – AEK Athen 2

Zorya har Grechkin och Kazakov på skadelistan. Gromov och Makharadze är tveksamma till spel. Hos gästerna saknas Albanis, Garcia, Chygrynskiy, Simoes, Sardelis och Szymanski.

5. Feyenoord – CSKA Moskva 2

Feyenoord saknar bredd i truppen för att kunna utmana i Europa och nu har man ett prekärt skadeläge med flera tongivande spelare borta. CSKA ser solida ut och är med all rätt favorit här.

6. Crvena Zvezda – Gent 1

Gent har Bolat avstängd samt en rad spelare skadade. Laget tog en viktig seger i helgens ligaspel, det här blir dock betydligt tuffare. Jag kan tycka att Crvena Zvezda är lite för stor favorit.

7. Celtic – Sparta Prag 1

Celtic kommer från två bra insatser i turneringen mot Lille och Milan. Det har bara resulterat i en poäng, men spelmässigt behöver laget inte skämmas. Sparta Prag har halva truppen borta.

8. Royal Antwerp – LASK Linz 2

Antwerpens skadesituation inför det här mötet är horribel. Belgarna drar mycket spel efter vinsten mot Tottenham men i nuläget saknar man hela åtta spelare ur den ordinarie truppen.expressen

Related posts

lämna en kommentar