Marcus Berg målskytt för Krasnodar mot Sevilla i Champions League


34-årige Marcus Berg har haft en lång och framgångsrik karriär i klubblag och landslag, men anfallaren har aldrig gjort mål i Champions League.

Fram tills nu. I Krasnodars bortamatch mot Sevilla fick svensken förtroendet när han själv ordnade en straff i den 20:e minuten. Berg tryckte hårt in bollen vid den vänstra stolpen, ett mål som betydde 2-0 för Krasnodar.

– Straffen sitter perfekt vid stolpen. Den är riktigt bra slagen, säger kommentatorn Henrik Strömblad i Viaplays sändning.

Berg är inte enda svensk på plan för Krasnodar. Kristoffer Olsson startar på innermittfältet och Victor Claesson inleder på bänken. Krasnodar är i behov av poäng i Champions League-gruppspelet efter 0-4 mot Chelsea och 1-1 mot Rennes.

Matchen pågår.expressen

Related posts

lämna en kommentar