Kräv högre utbildning för att ta epa-körkort


Kommentar till “Dags att stoppa alla A-traktorer”

Sluta kritisera alla ungdomar som kör epa-traktorer. Har staten gett tillåtelse till detta irritationsmoment får väl samhället skylla sig själv.

Vänd på det istället, kräv högre utbildning i första steget, så kommer garanterat färre köpa en epa-traktor. Nu bevittnar vi en smärre explosion. I och för sig bra att ungdomar kommer ut på vägarna och får se hur det fungerar, men jag förstår de som klagar.

Sätt ribban så högt vid utbildningen att de kan ta den med sig till den ordinarie körkortsutbildningen när de fyller 18 år. För något borde de väl ha lärt sig! I USA får man köra ”riktig” bil när man är 15–16 år beroende på delstatens regler.

Valentinarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar