Kosovare Asllani och Sofia Jakobsson målskyttar för Real Madrid


Kosovare Asllani och Sofia Jakobsson gjorde alla mål när Real Madrid tog sin andra raka seger i La Liga.

Asllani var nära att ge laget ledningen i den 17:e minuten hemma mot Deportivo La Coruña men bara fem minuter senare var det i stället Sofia Jakobsson som gjorde det. Ett inlägg studsade ner till Jakobsson som vände och vred flera gånger i straffområdet innan hon satte 1-0 i krysset – hennes första mål för säsongen i La Liga.

Asllani och Jakobsson målskyttar

Ytterligare fem minuter senare placerade Kosovare Asllani skickligt in 2-0 och det var även hon som avslutade målskyttet med fem minuter kvar av matchen när hon satte spiken i kistan på ett friläge. Hennes båda mål i matchen innebär att hon gjort fyra mål på de inledande fyra matcherna i ligan.

I och med segern går Real Madrid upp på sju poäng efter fyra spelade matcher. Härnäst spelar laget borta mot Huesca på söndag.

LÄS MER: Asllani historisk målskytt för Real
LÄS MER: Då är premiären för svenskorna i La Liga
LÄS MER: Svenskorna blev hjältar för Tacón – lyfter från bottenexpressen

Related posts

lämna en kommentar