Insändare: Sjöstedt fortsätter att hyckla


Vänsterpartiet tror att det kan styra Sverige med sina 8 procent. Det räcker med att vi har ett parti, MP med 4 procent, som styr nu. Varenda gång Sjöstedt får utrymme i tv så hotar han med att fälla regeringen. Om han skall göra det måste han ha hjälp av SD. Det låtsas han inte om. Vad kallas sådant? Jag tycker det hyckleri.

När det gäller partier som man inte skall prata med så borde även V höra dit. Jag tycker att man skall prata med alla partier som blivit invalda i riksdagen, V är upprörda över att det lagstadgas om en ny LAS. Svenskt näringsliv och PTK är eniga och regeringen tänker som det är nu gå fram med detta som underlag till en ny lag. Om detta tycker inte V. De tycker att LO ska få bestämma vad om skall stå i avtalet. Snacka om demokrati. 

Vet inte V att det är många inom LO som röstar på SD? Konstigt att V inte kommer ihåg på sjuttiotalet när nuvarande LAS infördes med tvång av S och LO då också löntagarfonder infördes. Vad var den andra parten då, herr Sjöstedt?

Detta är V:s politik, att socialisera hela landet. Bra att Sjöstedt åker ned till Hanoi och studerar riktig kommunism där folket inte har något att säga till om. Vi får se om Sjöstedt kommer att finnas på gator och torg och demonstrerar mot orättvisor.

stigandersarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar