Manchester United-ikonen gripen av polis – misstänkt för misshandel


Polisen fick ett larm om oroligheter i Giggs lyxhus i Worsley, nordväst om centrala Manchester, på söndagskvällen. Den 46-årige Ryan Giggs, i dag förbundskapten för Wales, greps och förhördes på polisstationen, misstänkt för att ha misshandlat sin flickvän Kate Greville. 

– Polis kallades till platsen efter att larm om oroligheter. En kvinna i 30-årsåldern fick mindre skador men behövde ingen behandling, uppger en talesperson för polisen i Manchester.

Efter flera timmars förhör släpptes Ryan Giggs mot borgen under måndagen.

Ryan Giggs och Kate Greville har varit ett par sedan 2017. Deras relation blev offentlig åtta månader efter att Ryan Giggs separerat från sin fru Stacey. 

2011 avslöjades det att Giggs haft en åtta år lång affär med sin lillebror Rhodris fru Natasha. 

– Om han bara kunde be om ursäkt så skulle Rhodri kunna gå vidare, men det har han inte gjort. Han har övergivit sin bror, har brödernas pappa Danny Giggs tidigare sagt till Daily Star. 

Premier League-ikonen Ryan Giggs gripen

Ryan Giggs är en av Premier League-erans mest ikoniska spelare. Han representerade Manchester United under hela sin seniorkarriär som löpte över 24 år. Han vann 13 ligatitlar, fyra FA Cup-titlar och Champions League två gånger med klubben.

Totalt gjorde Ryan Giggs 928 matcher för Manchester United. På dessa gjorde han 161 mål och svarade för 248 målgivande passningar.

2018 tog han över jobbet som förbundskapten för Wales. 

TV: Zlatan avgör med cykelspark för Milanexpressen

Related posts

lämna en kommentar