Luka Milivojević fick rött kort efter galen tackling på Joao Moutinho


Det spelades en match under fredagskvällen i Premier League. Wolverhampton tog emot Roy Hodgsons Crystal Palace, och det dröjde inte länge innan hemmalaget tog ledningen. Ait Nouri satte 1-0 och minuter senare utökade Daniel Podence till 2-0. 

I den andra halvleken forcerade Crystal Palace för en reducering men i stället fick de ett bakslag. 

”Spelar oftast på gränsen”

Lagkaptenen Luka Milivojević tacklade Joao Moutinho. Palace-mittfältaren sträckte sig med dobbarna före och var långt ifrån att nå bollen. Tv-bilder visade hur Moutinhos fot vrider sig samtidigt som han faller i smärtor. 

– Det är ett sträckt ben och dobbarna före. Han spelar oftast på gränsen och ganska ofta över den också. Det är skillnad mellan tufft och fult, det här var bara fult. Han bryter nästan benet på motståndaren, säger kommentatorn Anders Bjuhr i Viaplay. 

Milivojević fick efter VAR-koll rött kort och Wolves vann matchen med 2-0. expressen

Related posts

lämna en kommentar