Diogo Jota klev fram för Liverpool – som var illa ute


West Ham har tagit poäng mot Manchester City, Leicester City (seger med 3-0) och i Londonderbyt mot Tottenham hämtades 3-0-underläge till 3-3. 

Under lördagskvällen var det dags att gästa Premier League-mästarna på Anfield – och det blev en drömstart för bortalaget. 

Joe Gomez misslyckades med att rensa bollen ordentligt. Pablo Fornals fick den strax utanför straffområdet och drog i väg ett avslut som satte stolpe in bakom en chanslös Alisson Becker. 

Jota matchhjälte

Liverpool forcerade för en kvittering och med minuter kvar av den första halvleken belönades de när domaren Kevin Friend pekade på straffpunkten. Mohamed Salah var kylig och 1-1 var ett faktum. 

I den andra halvleken tog hemmalaget ledningen när inbytte Diogo Jota petade in returen från West Ham-målvakten Lukas Fabianski. Men efter en lång VAR-granskning dömdes målet bort för en tidigare frispark på Sadio Mané. 

Minuter senare hamnade Jota återigen i händelsernas centrum. 

Den här gången kom han fri och placerade in 2-1. Ett resultat som stod sig och innebar att Liverpool är ny serieledare med 16 poäng efter sju matcher. expressen

Related posts

lämna en kommentar