Chelsea jagar Anel Ahmedhodzic – redo med 80 miljoner


Anel Ahmedhodzic har slagit igenom i svensk och internationell fotboll med dunder och brak säsongen 2020. Efter att ha tagit sig in i startelvan inför Europa League–matcherna mot Wolfsburg i februari, har Ahmedhodzic både varit given i MFF-försvaret och nyligen också belönats med en plats i Bosnien–Hercegovinas landslag och startelva.

Mittbackens framfart har lockat till sig uppmärksamhet från flera europeiska klubbar – nu kan Kvällsposten avslöja att Premier League–giganten Chelsea, som slog ut MFF i Europa Leagues åttondelsfinal i februari 2019, är redo att försöka knyta till sig talangen.

Chelsea redo med 83 miljoner

Londonklubben är enligt initierade uppgifter redo att erbjuda Malmö FF åtta miljoner euro för Ahmedhodzic, vilket innebär cirka 83 miljoner kronor, och ett femårskontrakt till den talangfulle mittbacken.

Anel Ahmedhodzic har i årets allsvenska spelat samtliga matcher utom en för Malmö FF, och av dessa spelat i samtliga från start. Han har också hunnit med att göra två mål. Kontraktet med Malmö FF sträcker sig till och med 31 december 2023.expressen

Related posts

lämna en kommentar