Hakan Çalhanoğlu kan lämna Milan för Manchester United


UPPGIFTER: Hakan Çalhanoğlu kan vara på väg att lämna Milan. Mittfältaren har, enligt tysk Bild, under en längre period haft kontakt med Manchester United. United hoppas kunna övertyga Çalhanoğlu att gå till dem i stället för att skriva på ett nytt kontrakt med Milan, vilket enligt italienska uppgifter varit aktuellt. 

Men någon förlängning har inte klubbats än, och 26-åringens kontrakt går ut nu till sommaren – vilket skulle kunna tyda på att Uniteds påtryckningar gett resultat. Om Çalhanoğlu är aktuell för en flytt till vintern, eller om Manchester United vill försöka vänta till sommaren och då kunna sno åt sig honom gratis, är oklart. 

Enligt Bild är United redo att erbjuda Çalhanoğlu en rejäl löneförhöjning. I Milans erbjudande till ett förlängt avtal ingår en årslön på 35 miljoner, men United är berett att spendera mer än så, skriver Bild. 

Hakan Calhanoglu…Foto: ALBERTO LINGRIA / IMAGO/XINHUA IMAGO SPORTFOTODIENST
…firar här ett mål med bland annat Zlatan IbrahimovicFoto: LAPRESSE / LAPRESSE/SIPA USA SIPA USA

ALBIN JULINexpressen

Related posts

lämna en kommentar