Prinsen och Synsams chef spelar golf ihop – so what?


Kommentar till Simon Larssons analys: “Prins Daniel kan ha påverkat Synsamaffären – så ser kopplingarna ut”

Förstår om det här blev för mycket för en del. Avundsjuka gör att man kan ta till nästan vad som helst. Speciellt om det gäller en liten ort som Ockelbo.

Om det är så att Prins Daniel och Synsams Sverigechef Håkan Lundstedt spelat golf ihop och är kompisar och Prins Daniel är från Ockelbo, so what? Synd bara att inte alla kommuner i Sverige har en egen prins. Det skulle stärka demokratin i sann politisk anda, men nu råkar det bara vara Ockelbo som har det.

Om ni som inte unnar Ockelbo denna framgång och sover dåligt om nätterna och ruvar på hämnd har inte varit med om hur det gick till i byggsvängen förr i tiden. Jag har en hel del att berätta, men inte ens en insändare under signatur lämpar sig för det. Vill bara säga att endera sov man bra om nätterna eller så var man klarvaken och lyssnade om någon polis ringde på dörren efter kontraktsskrivning. Det var tider det. Allt är preskriberat nu som tur är.

Det som händer nu med Synsam är ju rena kindergarten. Så sansa ner er, det här är superbra för Ockelbo. Äntligen händer det något positivt.

Rojalisten

LÄS ALLA VÅRA ARTIKLAR OM SYNSAMS ETABLERING I OCKELBO HÄRarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar