Dejan Kulusevski målskytt för Juventus mot Hellas Verona


Juventus hamnade i brygga i andra halvlek i hemmamatchen mot Hellas Verona under söndagskvällen.

Andrea Favilli gav bortalaget ledningen efter en timmes spel och då kom Dejan Kulusevski in i spel för Juventus för att försöka vända på matchen.

Kulusevski blev direkt en av Juventus förgrundsfigurer när ”den gamla damen” jagade ett kvitteringsmål och målet kom också i den 77:e minuten.

Dejan Kulusevski fick bollen till höger i straffområdet och vände och vred ett par gånger innan han behärskat placerade in 1-1 vid den vänstra stolpen – förbi både målvakt och flera försvarare.

Kulusevski kvitterade mot Verona

– Så enkelt det ser ut när han placerar in den där bollen med sin känsliga vänster, säger kommentatorn Jesper Hussfelt i C More.

– En mot en får de inte fatt på Dejan Kulusevski.

Målet är Dejan Kulusevskis andra i Serie A den här säsongen efter att han också nätat i premiären mot Sampdoria.

– Han kommer in med energi och klass och här är han bestämd. Han ska bara sätta den där i bortre hörnet, säger experten Vicki Blommé i C Mores studio.

– Ett ruskigt imponerande inhopp, konstaterar Hasse Backe.

Pirlo: ”Kulusevski vilades” 

Efter matchen förklarade tränaren Andrea Pirlo varför svensken fick börja på bänken.

– Kulusevski vilades eftersom han hade spelat sju matcher i rad och han var det enda riktiga alternativet vi hade på bänken, säger Pirlo.

Han var besviken på att laget behövde släppa in mål för att vakna till.

– Vi reagerade bra efter att de tog ledningen men vi borde inte behöva ett slag i ansiktet för att vakna upp och spela med intensitet.

Efter kvitteringsmålet jagade Juventus ett segermål men fick nöja sig med 1-1 hemma mot Verona. ”Juve” har nu nio poäng efter fem matcher.expressen

Related posts

lämna en kommentar