Lindsey Vonn slår tillbaka efter hatet mot bilderna


36-åringen har 82 segrar i världscupen och flera VM och OS-medaljer. Efter VM i Åre 2019 avslutade hon karriären och ses som en av sportens största genom alla tider. 

Men trots att karriären är över uppmärksammas Lindsey Vonn med jämna mellanrum. 

Hon har släppt en dokumentär om sin sista säsong och gjort det hon kan för att gå vidare efter den skadedrabbade karriären avslutades. Hon har även köpt ett lyxhus tillsammans med pojkvännen och NHL-spelaren PK Subban. 

Nu omskrivs Vonn igen – detta efter ett inlägg på Instagram. Poserandes bikini beskriver hon en verklighet som drabbar henne dagligen när hon lägger upp lättklädda bilder på sociala medier. 

”Det är skrämmande”

– Jag har lagt upp en hel del baddräktbilder nyligen, vilket är mer skrämmande än det verkar. Även som idrottskvinna kommer det hänsynslösa kommentarer och medieberättelser som sliter sönder min kropp. Ibland gör det väldigt ont. Jag är en normal människa. Ibland viker sig mig mage, mina celluliter syns på min rumpa eller så fyller jag inte min baddräktstopp fullt ut. Men jag kommer alltid komma ihåg hur min kropp har hjälpt mig att uppnå fantastiska saker i mitt liv och jag är stolt över hur stark jag är, skriver hon och fortsätter: 

– En sak jag kan lova är att jag aldrig använder Photoshop för mina bilder och jag är stolt över att berätta att jag aldrig någonsin har gjort någon plastikoperation. Ingen botox, inga fillers eller inga små operationer. Jag är 100 procent naturell och 100 procent Lindsey. Om det är någon som känner sig nere på grund av sitt utseende. Var stark och hälsosam och älska dig själv oavsett vad hatarna säger. 

Tillsammans med flera bilder i bikini har hon även lagt upp en bild med nedlåtande kommentarer om hennes kropp.  expressen

Related posts

lämna en kommentar