Hjälp oss unga i Sandviken med jobb och utbildning!


Nu är jag så trött på Sandvikens kommun. Vad är det egentligen som pengarna går till? Det finns inga jobb för oss yngre, då vi saknar erfarenhet, men hur ska vi kunna få erfarenhet när vi inte ens får en chans? Vad är det för system? Man söker jobb, Arbetsförmedlingen ringer upp en och läser upp jobbannonser för en.

Man jobbar hårt för kommunen under en pandemi med coronasmittade, man får ingenting tillbaka. Man söker hjälp, har frågor och ingen kan svara på något. Oavsett hur hårt man kämpar och försöker så går allt bara runt och är fortfarande kvar där man började.

Vi unga är väl ändå framtiden så varför satsar ni inte på oss? Varför får vi inte ens en chans? Man känner sig så fruktansvärt liten och obetydlig. Vill ni ha en framtid för Sandviken så är det dags att öppna upp ögonen och skärpa till sig. Hjälp oss med jobb och utbildningar. Vi vill ha en förändring NU.

Anonymarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar