Alexander Isak målskytt för Real Sociedad


Alexander Isak har haft en tung inledning målmässigt i La Liga.

Svensken fick starta de fem första matcherna för real Sociedad men blev mållös i samtliga. Han visade däremot gryende form när han blev inbytt och låg bakom segern mot Real Betis i den sjätte omgången och under söndagskvällen kom till sist säsongens första mål.

Isak byttes in i den 63:e minuten hemma mot Huesca och tolv minuter senare punkterade han matchen med sitt 4-1-mål. På en passning från David Silva ryckte sig Isak ifrån sina försvarare och placerade in bollen.

– Det är påpassligt när Siovas inte når bollen och det är ett riktigt bra avslut från Isak, säger kommentatorn Adam Pinthorp i C More.

– Det är mycket glädje och lättnad för svensken.

Matchen pågår.expressen

Related posts

lämna en kommentar