Sebastian Andersson målskytt för Köln mot Stuttgart


Skadeproblem efter succédebuten i Köln men under fredagen hittade Sebastian Andersson nätet igen i Bundesliga. 

Anderssons Köln låg under med 1-0 borta mot Stuttgart efter att Orel Mangala gjort mål i den första minuten men drygt 20 minuter senare fick Andersson straff efter en lite märklig situation. Han löpte mot bollen för att möta ett inkast i utkanten av straffområdet men hakades upp av motståndarbacken Atakan Karazor. 

Domaren pekade på straffpunkten och Sebastian Andersson tog själv hand om straffen som han placerade till vänster om Gregor Kobel i Stuttgarts mål.

Målet blev matchens sista och den 29-årige svensken har därmed gjort två mål på fem matcher för Köln som köpte honom från Union Berlin efter förra säsongens succé med tolv mål för nykomlingen. Efter ankomsten till Köln har Andersson haft skadeproblem och dessa problem gjorde att han missade den senaste samlingen med landslaget.

Köln har fortfarande inte vunnit i Bundesliga och har två poäng efter fem matcher. Stuttgart har åtta poäng på fem matcher.

LÄS MER: Drömstarten – blev målskytt i debuten
LÄS MER: Andersson nätade för tredje matchen i rad
LÄS MER: Landslagsanfallaren säljs för 65 miljonerexpressen

Related posts

lämna en kommentar