Carlstad Crusaders svenska mästare efter final mot Örebro


Carlstad Crusaders gjorde processen kort med Örebro när de båda lagen gjorde upp om SM-guldet. Visserligen slutade den första kvarten 0-0 men med sex minuter kvar av den andra kvarten kom utdelningen och Carlstad vann till sist med 28-0.

– Fantastiskt, skitkul att spela. Det var riktig fotboll, som det ska vara i en final – tufft, hårt och geggigt. Det ska synas att man har spelat, säger Elin Thimfors och fortsätter:

– Vi hade ett grymt fokus och det lag som inte gör minst antal misstag är det som vinner.

Carlstad Crusaders svenska mästare

Elin Thimfors blev utsedd till finalens mest värdefulla spelare.

– Sjukt coolt, att få göra något på planen som gör skillnad. Jag är alltid glad för att spela och göra mitt bästa till 100 procent, säger hon.

SM-guldet är alltså klubbens tredje raka.

– Det är hårt arbete bakom det här, vi lägger ner oerhört många timmar både i gymmet och på planen. Våra coacher lägger ner all tid de har över för att göra oss bättre och det ger resultat, säger Elin Thimfors.

Lagkamraten – den brittiska quarterbacken Sydney Green jublar också.

– Det har varit en så lång säsong och vi har jobbat så hårt. Jag är bara så glad att vi kunde se till att alla som jobbat så hårt för det här resultatet vi strävat efter. Att vi vinner handlar om vår arbetsmoral, det var resultatet av det vi såg här i finalen, säger Green.

LÄS MER: Kan förlora SM-guldet – mot laget hon nobbade
LÄS MER: Kollapsade efter att han lyft SM-pokalen
LÄS MER: Superdramat – Piteå är svenska mästareexpressen

Related posts

lämna en kommentar