Linköping – Oskarshamn skjuts upp på grund av corona


På torsdag vankas det en full SHL-omgång med sju matcher. 

Men hockeykvällen går miste om en fajt. 

Linköping meddelar under tisdagen att mötet med IK Oskarshamn ställs in. Klubben skriver i ett pressmeddelande att ett antal spelare och ledare ska ha visat symptom på covid-19. Efter att dessa personer genomfört tester har några av dem visat positiva resultat. 

”Kommer inte kommentera”

Matchen kommer således att skjutas upp. Ett nytt speldatum kommer att fattas inom snar framtid, meddelar Linköping. 

”Linköping Hockey Club kommer vidare att inte kommentera vilka personer som har testats positivt, med hänsyn till patientsekretess och den personliga integriteten”, skriver Linköping i ett pressmeddelande.  

På lördag ställs laget mot HV71 och matchen kommer att spelas som vanligt. expressen

Related posts

lämna en kommentar