Dejan Kulusevski uppges få starta i Champions League – Dybala upprörd


Under tisdagskvällen drar gruppspelet i Champions League i gång. 

Juventus första match blir mot Dinamo Kiev på bortaplan och det är hög tid att spekulera i hur Andrea Pirlos startelva kommer att se ut. Något italienska medier redan är i full gång med. I Juventus trupp saknas superstjärnan Cristiano Ronaldo, det efter att han som bekant testats positivt för coronaviruset. 

Det finns många som hoppas på att få starta matchen, bland annat 26-åriga Paulo Dybala. I senaste matchen mot Crotone fick han se allt från bänken. Argentinska anfallaren har varit borta länge på grund av både magproblem och skadeproblematik men är nu ivrigt i att få spela match igen. 

Dybala upprörd över utebliven speltid 

Enligt Football-Italia var Dybala irriterad efter senaste bänknötandet. 

– Han var upprörd för att han inte fick komma in i lördags men han har precis varit borta i tre månader och har behandlats för sitt magvirus tre dagar i Argentina, förklarade Pirlo inför tisdagens match. 

Prilo berättade även att Dybala kommer att vara tillgänglig i kvällens match – och att han förr eller senare kommer att få speltid. Men både Football-Italia och Corriere dello Sport tror att argentinare kommer att få vänta lite till. Enligt dessa lär Pirlo välja att starta Aaron Ramsey bakom svenske Dejan Kulusevski och Alvaro Morata. 

LÄS MER: Allt inför gruppspelet i Champions League

Ronaldo missade landskampen mot Sverige expressen

Related posts

lämna en kommentar