En busshållplats vid kyrkan i Stensätra hade varit perfekt


Jag har länge tänkt på att det inte finns någon busshållplats i Stensätra, förutom den som ligger vid Lassas. Jag tror inte jag är ensam om den tanken att en busshållplats skulle behövas lite mer centralt i Stensätra, möjligtvis nära kyrkan, eller runt det området i alla fall.

Snart är det vinter och jag måste ta bussen till skolan. Frågan är om jag kommer hinna till skolan i tid med tanke på hur otroligt tidig eller sen X-trafiks bussar kan vara. Då skulle en busshållplats i Stensätra underlätta morgonen för otroligt många ungdomar och vuxna.

Går det att fixa en busshållplats i Stensätra eller är det helt otänkbart?

Elev

SVAR DIREKT

Hej!

Tack för din synpunkt. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklingen av kollektivtrafiken i hela Gävleborg och är alltid tacksamma för tips och önskemål.

Det vore intressant att prata med dig om dina önskemål samt få veta mer om vad du tycker och tänker kring hur kollektivtrafiken fungerar i just Stensätra. Hör gärna av dig till oss på 0270-741 00 och be att få prata med mig.

Johnny Olofsson, strateg på X-trafiks trafikutvecklingsenhetarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar