FL-ikonen Aaron Rodgers och Nascarlegendaren Danica Patrick skilda vägar


I många år så var det Tiger Woods och Lindsey Vonn som var idrottsparet nummer ett i USA – och hela världen. Men golfstjärnan och alpinstjärnan gick isär i maj 2015. 

Ett par år senare var det ett annat par som klev fram som idrotts-USA:s klart största. Aaron Rodgers och Danica Patrick. 36-åriga Rodgers är en av NFL:s största quarterbacks och representerar klassiska Green Bay Packers som han vann Super Bowl med 2010. 

Danica Patrick, 38, är en mångårig förare i Nascar och ses som en pionjär för kvinnor i motorsporten i USA. 

Danica Patrick: ”Jag har skyhöga krav”

För två år sedan gick de ut med att de var ett par och så sent som i december 2019 köpte de en lyxvilla i amerikanska Malibu för hela 300 miljoner kronor. Men i somras så gick de isär, något som bekräftades för New York Post. 

Det har varit hjärtesorg sedan dess, det berättar Danica Patrick på Rachel Hollis Show på streamingtjänsten Quibi. Men Patrick säger samtidigt att hon tack vare relationen lärt känna sig själv bättre. 

Vilket är bra för henne, men kommer att innebära en utmaning för nästa man hon träffar. 

– Nästa kille jag träffar kommer få kämpa, för jag har skyhöga krav, jag har enorma behov och så mycket jag vill. Det beror på att jag lärt känna mig själv så mycket bättre, men det blir en utmaning för nästa relation. 

TV: Bakom kulisserna på Sveriges Nations League-äventyrexpressen

Related posts

lämna en kommentar