Jill Ellis kan skriva historia – aktuell för DC United i MLS


Det är ansedda The Athletic som rapporterar att Jill Ellis är aktuell som ny tränare för MLS-laget D.C United. Ellis har tidigare varit förbundskapten för det amerikanska landslaget och tillsammans har de vunnit VM 2015 och 2019. 

Om 54-åringen får jobbet så blir hon den första kvinnliga huvudtränaren någonsin i MLS.  

Men det är inte bara Jill Ellis som ryktas för tränarjobbet. Andra huvudkandidater är bland annat den tidigare Premier League-tränaren David Wagner som nyligen sparkades från Bundesliga-klubben Schalke 04. 

Ellis slutade som förbundskapten för USA efter VM-guldet. Hon har sedan dess jobbat som ambassadör för det amerikanska fotbollsförbundet. 

https://twitter.com/MLSist/status/1315639318971637761

expressen

Related posts

lämna en kommentar