Cristiano Ronaldo har corona – bilden väcker reaktioner


Det var under tisdagseftermiddag som det portugisiska fotbollsförbundet gick ut med ett pressmeddelande där man berättade att storstjärnan och landslagskaptenen Cristiano Ronaldo hade testats positivt för coronaviruset. Därmed missar han matchen mot Sverige i Nations League i morgon onsdag. 

Ronaldo la även upp en bild sent i går kväll på sitt instagramkonto där hela laget åt middag tillsammans med texten: 

””Enade på insidan och även ute på planen”. 

”En svår situation vi lever i”

Nu, cirka 18 timmar senare, väcker bilden reaktioner på flera håll. 

”Åh, herregud”, skriver journalisten Jacqui Oatley på Twitter. 

”Cristiano Ronaldo har nu testats positivt för coronaviruset. Det var inte mycket till social distansering i går vid middagen”, skriver Rob Harris, fotbollsjournalist på AP. 

”För 18 timmar sedan la ”CR7” den här bilden. I dag är det bekräftat att han har covid-19. Det är en svår situation vi lever i. Hur kan du 100 procent garantera att de andra inte har blivit smittade? Protokollet går ut på att man gör flera tester, men ändå verkar det vara svårt att upptäcka viruset över natten”, skriver journalisten Arthur Quezada på Twitter. 

Cristiano Ronaldo kommer att missa Juventus ligamatch på lördag mot Crotone och tisdagens Champions League-match mot Dynamo Kiev. Dessutom ställs ”Juve” mot Barcelona i CL om 15 dagar. Även den matchen ligger i riskzonen. 

https://twitter.com/JacquiOatley/status/1316024078231171086https://twitter.com/ArthurQuezada/status/1316023128905060353

expressen

Related posts

lämna en kommentar