Bara positivt att Synsam flyttar hem till Sverige igen


Det är mycket märkligt att läsa om alla negativa och pessimistiska åsikter om själva etableringen av ett företag i Sverige och på landsbygden. Att ha åsikter om det estetiska, hur fabriken skall se ut, vart den skall ligga är en sak, det är ”positiv kritik”.

Men att gå emot att ett företag flyttar sin produktion till Sverige, minskade klimatavtryck och till vårt Gävleborg, det är allvarligt och en attack mot det svenska företagsklimatet, oavsett hur rättshaveristerna och pessimisterna uttrycker det. EU och regeringen kommer självklart vara positiv till detta.

Landsbygden är framtiden, företagen ser detta mer och mer. Bravo!

Positivt företagsklimat

LÄS ALLT OM SYNSAMS FLYTT TILL OCKELBO HÄRarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar