Insändare: Forskarnas kunskaper väger tyngst


Slutreplik till Lars Kamél: Alla temperaturserier visar att uppvärmningen inte accelererar

För det första, om mitt val av tilltro av fakta, står mellan ett stort antal forskare kontra kapitalunderstödda lobbyister så blir valet lätt. Lobbyismen har oftast bara en enda enögd agenda. Dina “fakta”artiklar från 2017 och 2013 kanske inte heller är riktigt up to date? Var det de som senaste nätverket klimatsans hade tillgång till?

Du förstår fortfarande inte att klimatforskarna påpekar förändringar. Du säger också, “Janne har ingen aning om klimatforskning”. Aven om det skulle vara rätt så tror jag ändå  att forskarnas kunskap om området är betydligt större än din. Ledsen.

Janne

LÄS MER I DEBATTEN:

Jag förstår inte agget mot miljökämparna

Ja, det mesta med klimatförändringarna är normalt

Är det här normalt, klimatförnekare?

Hur kan man vara så tvärsäker på klimatförändringarnas konsekvenser?

Det är normalt att klimatet förändrasarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar