Det sköts med pistol på Sam Johnsons fest i USA


Hemmafesterna ska ha ägt rum 4, 7 och 8 oktober. Enligt lokalsajten Real Salt Lake News ska det ha varit över 100 personer som ska ha närvarat. Johnson ska ha sagt till klubbens ledning att han hade tänkt arrangera en fest den 8 oktober och inte mer än det. 

The Athletic-journalisten Sam Stejskal skriver att festerna arrangerades bara dagar innan laget skulle spela två matcher, mot Los Angeles FC den 4 oktober och mot Seattle den 7 oktober. Sam Johnson ska ha testats negativt för covid-19 inför matcherna. 

”Utreder vad som har hänt”

Enligt den lokala tidningen GEPHARDT Daily ska det dessutom, i samband med festen den 4 oktober, ha skett en skottlossning i huset, vilket ska ha fått polisen att rycka ut och avbryta festen. En talesperson för polisen säger även att en man förts till sjukhus med icke livshotande skador. 

”Klubben och ligan vet om det som har inträffat. Vi utreder just nu vad som har hänt. För att säkerställa att vi följer hälsoprotokollet så kommer spelaren inte att närvara i någon aktivitet med laget. Vi kommer inte att ge någon ytterligare kommentar tills utredningen är färdigställd”, skriver Real Salt Lake i ett uttalande, enligt lokalsajten Real Salt Lake News. 

Sam Johnson värvades till Djurgården 2015 och var där fram till 2016 då han skrev på för WH Zall i Kina. 

https://twitter.com/samstejskal/status/1315738230143279106

expressen

Related posts

lämna en kommentar