Karol Mets lämnar för Al-Ettifaq i Saudiarabien


SportExpressen kunde för drygt tio dagar sedan berätta att AIK var nära att sälja Karol Mets. 

Nu är det bekräftat.  

Den 27-årige mittbacken är klar för Al-Ettifaq i Sauidarabien. Mets kom till AIK våren 2019 och han kommer att ansluta till Al-Ettifaq omgående. 

”Stått för flera minnesvärda prestationer”

– Jag vill tacka samtliga i AIK Fotbolls organisation, alla som har stöttat laget på och utanför planen och givetvis alla mina lagkamrater. Det har från min första dag i AIK varit ett stort nöje och ett privilegium att få representera klubben. Jag önskar AIK stor framgång framöver och hoppas att jag inte har spelat min sista match för klubben, säger Karol Mets.

Den här säsongen har Karol Mets spelat 24 av 27 tävlingsmatcher och under dessa har han noterats för två mål och tre framspelningar. 

– Karol satte ett stort avtryck från start och har stått för flera minnesvärda prestationer i den svartgula tröjan, säger sportchef Henrik Jurelius. expressen

Related posts

lämna en kommentar