Harry Kane uppges missa mötet med Belgien


Det var under lördagens träning som Kane kände av den ansträngda muskeln. Enligt Sky Sports kommer 27-åringen, som visat upp en fin form i Premier League, vilas i mötet med Belgien som en försiktighetsåtgärd. Ett stort avbräck då resultatet i mötet kan avgöra var England slutar i den här upplagan av gruppspelet i Nations League.

England ställs på onsdag mot Danmark och det är oklart om lagkaptenen kommer finnas med på planen då eller följa matchen från läktaren.

Vem som kommer ersätta Harry Kane spekuleras det mycket om. Manchester Uniteds Marcus Rashford är ett alternativ, men enligt flera uppgifter är det Evertons Dominic Calvert-Lewin som får chansen igen.

LÄS MER: Real-stjärnan om sitt privata möte med Isak
LÄS MER: Oklara motståndet: ”Halva laget utbytt”

Tv-tips: Visas ut direkt efter fula kapningen: ”Tvekar inte en sekund”expressen

Related posts

lämna en kommentar