Guide och tips till omgången 11 oktober


ANNONS: Spela Europatipset med Expressens experter 

ANNONS: Spela Europatipset med Expressens experter 

BÄSTA DRAGEN PÅ EUROPATIPSET

BANKEN

Ryssland har en passande uppgift mot ett Turkiet som ska åka till ett kallt Moskva. Ryssland vann båda matcherna med 2–0 och 2–1 när lagen möttes i Nations League senast.

 

SKRÄLLEN

Bosnien har spelarna för att kunna slå Nederländerna. Så som Nederländerna sett ut sedan tränarbytet köper jag inte att man ska vara favorit, åtminstone inte över 50%.

 

AVSLAGET

Österrike vann knappt mot Grekland i veckan. Laget är väldigt ojämnt i sina prestationer. Nordirland har slagit lag som Spanien på hemmaplan i kvalspel. Det är en tajt grupp som spelat med varandra länge. Tvåan känns långt ifrån klar för mig.

ANNONS: Spela expertens 1 728-raderssysystem

• • •

MATCH FÖR MATCH

1 Kroatien – Sverige 1

Kroatien visade att man fortfarande håller en hög nivå när laget vände och vann mot borta mot Schweiz. Tacksam spelprocent.

2 Frankrike – Portugal 2

Precis som på Stryktipset tycker jag Frankrike är övervärderat här. Procenten borde ligga runt 33-34-33 enligt mig. Utgångstvåa!

3 England – Belgien X

Båda lagen vilade sina bästa spelare i träningsmatcherna i veckan. De Bruyne och Lukaku har båda visat storform, vidöppet.

4 Island – Danmark 2

Fasta situationer är vad Island har kvar från grunden som Lagerbäck byggde upp. Defensivt finns det mycket att jobba med.

5 Polen – Italien 2

Polen körde över Finland på hemmaplan i veckan. Italien gjorde detsamma med Moldavien. Italien är ett landslag på uppgång.

6 Bosnien-Hercegovina – Nederländerna 1

Nederländerna förlorade träningsmatchen mot Mexiko i veckan och fortsätter sin dystra svit sedan Koeman lämnade över rodret.

7 Norge – Rumänien 1

Rumänien räckte inte till mot Island i veckan. Det saknas fixstjärnor hos gästerna att bygga laget kring. Utgångstecknet blir ettan.

8 Finland – Bulgarien 1

Senast Bulgarien gjorde en bra match var nästan ett år sedan. Det finns mer att ta utav. Jag litar inte riktigt på Finland trots form.

9 Ryssland – Turkiet 1

Ryssland roterade större delen av laget i mötet mot Sverige. Turkiet har sett svagt ut i sina tävlingslandskamper. Bra spikidé.

10 Nordirland – Österrike 2

Det är inte lätt att åka till Nordirland och plocka poäng. Välorganiserat och taktiskt gör nordirländarna svårt för motståndarna.

11 Serbien – Ungern 1

Ungern har gått lite under radarn på slutet men har några riktiga fina resultatet senaste samlingarna. Serbien är väldigt ojämnt.

12 Skottland – Slovakien 1

Skottland är ett väldigt fysiskt lag att möta. Det blir en utmaning för Slovakien som är betydligt mer tekniskt och passningsskickligt.

13 Israel – Tjeckien 2

Så länge Zahavi spelar för Israel brukar det innebära målgaranti på hemmaplan. Tjeckien är på papperet det bättre laget, gardera.expressen

Related posts

lämna en kommentar