Mikaela Shiffrin missar alpina premiären i Sölden


Mikaela Shiffrin har inte tävlat sedan januari. 

Nästa helg var tanken att alpinstjärnan skulle göra comeback när säsongen drar i gång i Sölden. 

Men nu meddelar 25-åringen att hon tvingas avstå storslaloms premiär. 

Anledningen är ryggproblem. 

”Efter att ha gjort illa mig på träningen förra veckan, så har jag fått råd att inte vara med i Sölden. Detta för att min rygg ska hinna läka så att jag kan tävla för resten av säsongen. Efter att ha starta säsongen i Sölden åtta år på raken så känns det här väldigt frustrerande och konstigt. Lyckligtvis är det ingen stor skada och jag kommer kunna vara tillbaka relativt snart”, skriver Mikaela Shiffrin på Instagram. 

https://www.instagram.com/p/CGHzeeFDGRc/

expressen

Related posts

lämna en kommentar