Lars Lagerbäck försvaras av förbundet – efter kritiken


– Det är ingen fråga oss. Han har kontrakt till 2022, och det förhåller vi oss till. Vi gör en värdering efter varje säsong och utgångspunkten just nu är att vi förhåller oss till kontraktet, säger generalsekreteraren Terje Svendsen.

Lagerbäck tog lugnt emot frågor om sin framtid efter förlusten.

– Om jag inte ska leda det här laget har jag inget problem att kliva åt sidan, om min arbetsgivare skulle vilja det, eller om jag själv kommer fram till det. Det får framtiden utvisa, säger Lagerbäck.

Norge fortsätter landslagssamlingen med att spela Nations League. Man möter Rumänien på söndag och Nordirland på onsdag, båda hemma på Ullevål.

LÄS MER: Därför valde Lagerbäck två miljoner mindre i lönexpressen

Related posts

lämna en kommentar