Jordan Larsson kritisk: ”Gjorde inte tillräckligt mycket”


Jordan Larsson är uttagen i sin första ”riktiga” landslagssamling, och i träningslandskampen mot Ryssland fick han chansen från start tillsammans med Alexander Isak i anfallet. 

– Det var fantastiskt, jag har drömt om det länge. För mig var det en ära, säger Larsson. 

Men han är inte helt nöjd med sin egen insats.

– Inte direkt. Första halvlek slår vi egentligen bara långbollar och kommer inte riktigt i gång med något spel. I andra halvlek har jag några lägen, jag försökte spela Alex (Isak) och försökte spela Robin (Quaison), säger han och fortsätter:

– Jag hade inte så mycket boll och gjorde inte tillräckligt mycket när jag hade den. 

Hade du kunnat göra någonting annorlunda eller var det bara att lagets spel inte fungerade?

– Det är väl lite både och, jag hade kunnat göra mer när jag hade den men det är många nya spelare i dag också och ett bra motstånd. Det blev skillnad när Koffe (Kristoffer Olsson) kom in på mitten, vi fick i gång mer spel då. 

Det är sagt att ett antal spelare kommer att lämna samlingen efter matchen mot Ryssland, men vilka är inte klart än. 

– Jag vet inte hur Janne resonerar, det får vi se. Ser han till situationen med anfallare är vi bara fyra stycken nu så då kanske jag får stanna. Men jag vet inte hur Janne resonerar och kommer inte att spekulera så mycket i det, säger Jordan Larsson.

Sveriges nästa landskamp är på söndag den 11 oktober. Då väntar Nations League-match mot Kroatien.

Hans pappa är assisterande tränare i Barcelona. Men Jordan Larsson skrattar åt prislappen han fick från Spartak Moskva när ”Henke” blev klar: ”Jag hoppas alla förstod att det var ett skämt”, säger han.

Janne Andersson utvecklar valet av att spela med Alexander Isak och Jordan Larsson i anfallet mot Ryssland.expressen

Related posts

lämna en kommentar