Bröt sig in hos Cristiano Ronaldo – för en Juventuströja


Juventusstjärnan Cristiano Ronaldo, 35, äger flera hus. Bland annat ett sjuvåningshus i huvudstaden Funchal på ön Madeira där flera av hans familjemedlemmar bor.  

Det var under onsdagsmorgonen som en släkting till Ronaldo larmade den lokala polisen i Funchal gällande ett inbrott i huset, skriver Daily Mail som i sin tur refererar till den lokala tidningen Diario de Noticias Madeira.  

Tjuven ska ha tagit sig in genom en öppen garagedörr.

Stal Juventuströja  

Vidare skriver tidningen att tjuven bland annat kommit över en signerad Juventuströja värd 180 pund (strax över 2000 kronor) . Gärningsmannen – som fångades på övervakningskameror – är enligt den lokala polisen identifierad. Personen är känd av polisen sedan tidigare men trots det har inget gripande skett. 

Ronaldos mamma bor i huset

I huset bor utöver Ronaldo även hans mor, Dolores, och hans storebror, Hugo. Det råder dock en osäkerhet kring om de var hemma vid tillfället då inbrottet ägde rum. 

Ronaldo själv har tidigare spenderat mycket tid i huset. Bland annat tillbringande han den första tiden av corona-nedstängningen på de två översta våningarna innan han flyttade till en lyxvilla utanför staden. 

Ronaldo är för tillfället i väg med det portugisiska landslaget och laddar upp inför Nations League-matcherna mot Frankrike och Sverige.expressen

Related posts

lämna en kommentar