Álvaro González ilska mot Neymar efter anklagelsen


Det blev totalt kaos när Paris Saint-Germain och Olympique Marseille drabbade samman i den franska klassikern förra månaden. 

På väg ut från arenan skrek Neymar ”Han är rasist, han är rasist” och syftade på motståndaren Álvaro González. Därefter skrev Neymar på Twitter att Gonzalez hade kallat honom för ”smutsig apa”, vilket ledde till att ligan startade en utredning mot González. 

Som om det inte vore nog där skulle även Neymar själv komma att bli utredd för rasism. Enligt uppgifter kallade Neymar Marseilles japan Hiroki Sakai för ”jävla kines” under matchen och enligt spanska Cope fanns det filmbevis på händelsen.

Álvaro González kritiserar Neymar

Både Neymar och González friades till sist från anklagelserna om rasism eftersom den franska ligans disciplinära kommitté inte ansåg sig har tillräckliga bevis och nu har Marseilles Álvaro González pratat om händelsen för första gången. 

Han är inte nöjd med Neymars beteende och tycker inte att brassen förtjänar hans respekt.

– Skadorna som Neymar kunnat åsamka mig är enorma. Vi har haft en tuff tid. Inte bara jag utan även min familj och omgivning, jag har inte gått ut sedan dess. Det var tomt på arenan och allt hördes. Domarna kom till mitt försvar, säger González till den spanska radiokanalen Onda Cero enligt L´Equipe.

Mundo Deportivo har rapporterat om att González telefon har överösts av hot.

– Jag förstod ingenting, säger González och fortsätter:

– Det skickade bilder av mig och de bilar vi använde, de sa att de skulle komma till mitt hus och döda mig eller att de skulle åka till mina föräldrars butik och döda dem. Jag var rädd för det har aldrig hänt mig.

LÄS MER: Neymar riskerar en lång avstängning efter bråket
LÄS MER: ”Jag ångrar att jag inte slog idioten i ansiktet”
LÄS MER: Neymar anklagas för rasistisk kommentarexpressen

Related posts

lämna en kommentar