Federico Chiesa är klar för Juventus


UPPGIFTER: Den italienska landslagspelaren Federico Chiesa, 23, kom till Fiorentina när han var tio år gammal Nu är yttern klar för Juventus. Chiesa ansluter först och främst på ett två år långt lån det bekräftar Juventus på klubbens hemsida.  Juventus väntas betala 105 miljoner euro fördelat på två år för att låna 23-åringen. Klubben kommer samtidigt att knyta till sig anfallaren år 2022 och väntas då betala cirka 420 miljoner kronor för Chiesa, som är son till den forne anfallaren Enrico Chiesa.  I Juventus kommer Chiesa – som gjorde tio mål och nio assist i Serie A bland annat att få konkurens av svenske Dejan Kulusevski.    

Häng med på SportExpressen under hela Deadline Day. Mellan 12-23 och på måndagen så rapporterar SportExpressen löpande under hela den avslutande dagen på transferfönstret. 

HUGO HÖGLUND 

Foto: DANIELE MASCOLO / REUTERS BILDBYRÅNexpressen

Related posts

lämna en kommentar