Ateletico rasande efter Arsenals oväntade drag


Diego Simeone var helt säker på att mittfältaren Thomas Parteys, 27, skulle stanna i Atletico Madrid. Han diskuterade till och med taktik tillsammans med lånet från Arsenal, Lucas Torreira, och Partey under deadline day. 

Men då slog Arsenal till. Med 32 minuter kvar av transferfönstret gjorde de klart affären som betydde att de aktiverade Parteys utköpsklausul och köpte ut honom för drygt 500 miljoner kronor. 

Atletico är rasande

Londonklubben berättade inte för Atletico att de skulle aktivera klausulen, vilket har gjort Atletico Madrid rasande, enligt spanska AS.

”La Liga informerade Atletico 23.28 på måndagen att Arsenals representanter hade betalat Parteys klausul”, skriver den spanska klubben på sin hemsida. 

27-åringens hade kontrakt med Atletico fram till 2023, men kommer nu alltså vara en Arsenalspelare.  

Enligt ESPN har har signat ett fyraårskontrakt med en veckolön på nästan tre miljoner kronor, samt en sign on-bonus på 20 miljoner. 

”Vi har haft koll på Thomas under ett tag, så vi är nu glada över att ha kunnat värva en sådan högkvalitativ spelare till vår trupp. Han är en dynamisk mittfältare med stor energi”. expressen

Related posts

lämna en kommentar