Höj hastigheten för a-traktorer – de är säkrare än mopedbilar


Har du också klagat över att det går förbannat sakta när du hamnat bakom en a-traktor? Förmodligen så har du det. Jag tycker att det är riktigt konstigt att mopedbilar med kaross byggd av plast och själva bilen som är byggd i tunn plåt får gå i 45 km/tim. Men även mopeder där du inte sitter säkert alls får gå 15 km fortare än en a-traktor, som har bättre bromsar, bättre kaross och även är förstärkt med järnbalkar i dörrar och ram. 

En a-traktor är registrerad som en traktor och traktorer får gå i 45/50 km vilket är väldigt konstigt tycker jag. Om du ska spärra en a-traktor lagligt så varvar den ungefär 6 000 varv beroende på bil, vilket inte är bra för miljön, och det blir väldigt dyrt eftersom desto mer den varvar drar bilen. Så därför tycker jag det borde vara rimligt att höja hastigheten till 45 km för a-traktorer.

En tjej som är less på att ha bilar precis bakom mig när jag körarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar