HIF:s Anders Lindegaard fick en tung comeback mot Mjällby


Tidigt underläge. 

En utvisad huvudtränare.

Kvittering. 

Ledning. 

Och till slut förlust för Helsingborgs IF i sexpoängsmatchen mot Mjällby på Strandvallen.

Anders Lindegaard var tillbaka i HIF–målet efter lång frånvaro, men såg dels tre mål hamna i nätet bakom sig, dels var han hämmad av sin skada och tog exempelvis inte utsparkar under 90 minuters spel.

– (lång tystnad) Jag vet inte vad jag ska säga. Det är en otrolig besvikelse just nu och en otroligt dålig insats av oss, säger Lindegaard och fortsätter:  

– Det var inte perfekt för egen del, men vi får se hur det känns i morgon. Man ska inte bara skylla på det, men det är ett stort problem för oss att vi haft så många skador som vi haft.

”Vi är ett bottenlag”

Mjällby var under hela matchen farliga och giftiga på sina fasta situationer, samtidigt som bortalagets försvar på desamma lämnade en hel del att önska, utvecklar Anders Lindegaard. Dansken säger att hemmalaget fick sina mål till skänks och att man nu är skrämmande medvetna om vart i den allsvenska tabellen man befinner sig. 

– Tabellen… Vi är där vi är, vi är ett bottenlag. Vi har snackat länge om att ”det är inte så många matcher kvar” och blablabla, men verkligheten är vad den är. Vi måste kämpa med allt vad vi har för att stanna kvar, säger Lindegaard och fortsätter:

– Egentligen spelar vi inte så dåligt sett till helheten. Tycker ni inte att vi är det bättre laget i dag? Skillnaden mellan oss och Mjällby är att vi kämpar ihjäl oss för varje mål medan de får sina ur ingenting. expressen

Related posts

lämna en kommentar