Chris Smalling lämnar United för AS Roma


KLART: Efter många om och men fick Chris Smalling, 30, sin övergång till Roma. Det bekräfade klubbarna under måndagskvällen. Affären såg länge ut att gå i stöpet men enligt uppgifter sent på kvällen var Smalling alltid Romas prioritet och de arbetade stenhårt för att få affären i hamn. Övergångssumman landrar på runt 160 miljoner kronor plus bonusar. Smalling – som förra säsongen spelade i Roma på lån från Manchester United – lämnar nu klubben permananet då han skrivit på ett treårskontrakt med Roma. 

– Inget i livet som är värt att ha kommer lätt, säger Smalling till Romas hemsida. 

– Mitt huvud och hjärta har alltid varit i Rom, tillägger han. 

HUGO HÖGLUND

Chris Smalling lämnar United efter tio årFoto: MATT MCNULTY / IMAGO/SPORTIMAGE/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH

expressen

Related posts

lämna en kommentar