Arsenal aktiverar Parteys utköpsklausul


Uppgifter: Det svänger snabbt – precis som det ska under Deadline Day. För några timmar sedan så Arsenal ut att bli utan värvningar men nu har en öppning dykt upp. Klubben sägs nu göra ytterligare ett försök att få loss den ghananska mittfältaren Thomas Partey, 27, från Atletico Madrid. Mittfältaren ska vilja gå till Arsenal och Arsenal ska enligt samstämmiga uppgifter, bland annat från ESPN:s David Cartlidge, ha informerat Atletico om att de tänker aktivera Thomas Parteys utköpsklausul på 530 miljoner kronor. Nu väntar en kamp mot klockan och enligt Goal förbereder Arsenal nu för att Partey ska kunna genomföra den medicinska undersökningen och affären på plats i Spanien. 

Häng med på SportExpressen under hela Deadline Day. Mellan 12-23 och på måndagen så rapporterar SportExpressen löpande under hela den avslutande dagen på transferfönstret. 

HUGO HÖGLUND

Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN

expressen

Related posts

lämna en kommentar