Justin Kluivert aktuell för RB Leipzig


UPPGIFTER: Justin Kluivert slog igenom med dunder och brak i Ajax för snart tre år sedan. Succén gjorde honom till en eftertraktad ytter och Roma lyckades till slut värva 21-åringen. Men nederländaren har inte alls fått till det i Serie A-klubben och har under den här säsongen varit petad. 

Nu rapporterar flera medier att Kluivert är aktuell för Emil Forsbergs RB Leipzig. Roma vill ha runt tio miljoner kronor för att låna ut yttern en säsong, dessutom vill de ha en köpoption. Justin Kluivert uppges också vara aktuell för tyska Hertha Berlin. 

Häng med på SportExpressen under hela Deadline Day. Mellan 12-23 och på måndag så rapporterar SportExpressen löpande under hela den avslutande dagen på transferfönstret.

IBRAHEEM ALSALMANexpressen

Related posts

lämna en kommentar