Astralis vinner ESL Pro League season 12 – besegrade NaVi


Det blev ett jättedrama i finalen av ESL Pro League säsong tolv. Ukrainska Natus Vincere, Na’Vi, gick in i matchen med en 1–0-ledning på grund av att laget tagit sig till final genom upper bracket. De tog också den första kartan, Dust2, mot Astralis.

Men det danska storlaget skulle stå för en jätteupphämtning – i tre raka kartor som alla blev riktiga rysare.

På Nuke lyckades Astralis till slut stänga kartan med 16–14. Efter en övertidsseger med 22–19 på Train så avgjordes det hela på Overpass.

Även där skulle det bli dramatiskt, trots att Astralis hade ett stort övertag vid sidbytet. Men som T-sida så vaknade Na’Vi till och tog runda efter runda innan danskarna till slut lyckades bryta trenden.

Efter 16–11 så är Astralis mästare i ESL Pro League ännu en gång.expressen

Related posts

lämna en kommentar