Miljonvinnarens drag – efter galna vinstsuccén | Tips och odds


MATTES BÄSTA SPIK

Match 1. Leeds – Manchester City 2:a (62%)

Leeds har inlett positivt och stänkt in 8 mål på tre matcher. Manchester City gjorde en usel andra halvlek mot Leicester men har därefter vunnit mot Burnley i EFL. Jag räknar med ett riktigt fokuserat City som inte har råd att förlora en sån här match och tror på en komfortabel bortaseger.

MATTES BÄSTA DRAG

Match 6. Nottingham – Bristol City 1:a (33%)

Nottingham har inte kommit upp i nivå hittills i år medans Bristol inte tappat en enda poäng. I grunden är lagen väldigt jämna och när hemmalaget inte ens är favoriter är det en klart tänkbar chansspik för mig.

Match 9. Swansea – Millwall X (26%)

Fina Millwall gjorde mig inte besvikna senast då de snodde poäng mot ”allas” drag Brentford. Här tror jag återigen att poängchansen är väldigt god , trots bortaplan, mot klara streckfavoriterna Swansea. Jag inleder med X:et som är en tänkbar spik men vid gardering ska 2:an med innan 1:an.

MATTES FAVORIT I FARA

Match 11. Luton – Wycombe 1:a (77%)

Luton har inlett bra men till 77% måste jag bara gardera. Wycombe har inte imponerat men så mycket sämre än Luton tror jag inte att man är. Oavsett speglar inte procenten vinstchansen för hemmalaget – måla på!expressen

Related posts

lämna en kommentar